Thuis

GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
de kleding is meer dan ik dacht, is het zeer mooi.

—— Hannah Mehari

de kwaliteit is zeer goed, is de kleding zeer aardig.

—— Penduka

Ik zag dat u bij uw baan en kwaliteit goed bent.

—— Betty Petrus

1 2 3 4
GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD
Onze Fabriek
Onze Fabriek
Machines om Kleding Te maken
Proces om Kleding Te maken

Onze Fabriek

Onze Fabriek

Machines om Kleding Te maken

Proces om Kleding Te maken

 • lopende band

  De kledingsco. van het Guangzhousileyuan Huwelijk, Ltd werd opgericht in 2010. Wij zijn sterk in huwelijkskleding, prom kleding en bruidsmeisjekleding in hoofdstof van Tulle, satijn, chiffon en elastische stof met handwork die van borduurwerk, kralenversiering, kant enz. plakken.

   

  Wij hebben twee fabrieken en wij hebben onze verkoopafdeling, ontwerpafdeling, R&D-afdeling, kopende afdeling en QC afdeling die rond 200 arbeiders en een output van 7000 stukken per maand heeft. Onze hoofdmarkten omvatten Europa, het UK, de V.S., Frankrijk, Spanje, Rusland, Australië, Afrika, Midden-Oosten enz.

   

  De opdracht van SILEYUAN is: De nadruk op de kwaliteit, dient de mooie kleding wereldwijd, en ons principe is: De greepintegriteit, vordert gestadig, dient de wereld.

   

  Wij breiden ons uit en wij altijd maken hoog - kwaliteitskleding, zodat hoop wij behulpzame verhoudingen op lange termijn met meer klanten zullen opbouwen.

   

  Als u om het even welke vraag hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!

  GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Onze eigen ontwerpafdeling kan nieuwe ontwerpen en steekproeven in een snelle tijd ontwikkelen. Wij kunnen kleding die op de stijlen van klanten wordt gebaseerd maken of wij kunnen u onze eigen stijlen aanbieden. Wij keuren OEM en ODM goed, zodat ontwerpen, de schetsen en de beelden van klanten zijn de eigen welkom.

   

  Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met goede kwaliteit aan te bieden kleding voor onze klanten. Het is de manier dat wij onze klanten en markt winnen.

   

  Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u onze voordelen willen tonen. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende diensten en hoog - kwaliteitskleding zullen vestigen.

  GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij hebben een sterk professioneel ontwerpteam, maken onze ontwerpers nieuwe stijlen elke maand. En wij kunnen de ontwerpen van klanten met goede kwaliteit in goede prijs maken.


  Met onze professionele ontwerpafdeling, heeft ons bedrijf voordeel in het ontwikkelen van nieuwe producten. Onze producten worden verkocht rondom de wereld, hoofdzakelijk in Midden-Oosten, Europa, de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië en Afrika. Zuid-Amerika en andere delen van de wereld.

   

  Wij hebben beroepsarbeiders die vooruitgegaan, hoge eindhand het werk met het productiemateriaal maken en wetenschappelijk beheer, maar wat nog belangrijker is dat wij begaafde mensen, innovatieve bedrijfsideeën geweest hebben.

  GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens
GUANGZHOU SILEYUAN WEDDING DRESS CO., LTD

Contactpersoon: Mrs. Feng

Tel.: +8617876765107

Direct Stuur uw aanvraag naar ons